Industry

Branches

Onze gespecialiseerde vertaalexperts kennen alle kneepjes van het vak

We werken uitsluitend samen met specialisten uit uw sector, zodat u er gerust op kunt zijn dat onze oplossingen zijn gemaakt met oog voor de unieke uitdagingen waar uw klanten mee geconfronteerd worden. TransPerfect heeft zijn reputatie opgebouwd door al bijna 30 jaar content van topkwaliteit te leveren voor een breed scala aan bedrijven over de hele wereld. Ontdek hoe we u kunnen helpen.

Life Sciences

Life Sciences

Farmaceutische, biotechnologische, gezondheids- en contractonderzoekorganisaties (CRO) over de hele wereld vertrouwen op de taaldiensten, eClinical-oplossingen en kunstmatige intelligentie-toepassingen van TransPerfect om hun ontwikkelingstijdlijnen te versnellen, productlanceringen te stroomlijnen en tot maar liefst 40% te besparen op kosten voor onderzoek en ontwikkeling.

Retail & E-Commerce

Retail en E-commerce

TransPerfect kan retailers helpen om hun content te lokaliseren in meer dan 170 talen, zodat zij klanten over de hele wereld kunnen bereiken, waar ze zich ook maar bevinden. En dat alles met de zekerheid van een consistente merkidentiteit en effectieve communicatie.

Legal Services

Juridische dienstverlening

TransPerfect Legal Solutions (TLS) stimuleert juridisch deskundigen om kunstmatige intelligente, analysetechnieken en meertalige technologie in te zetten ter bevordering van resultaten op het gebied van e-discovery, forensische consultatie, due diligence, privacy, externe documentrevisie en wervingsprojecten.

Air Travel

Reizen en horeca

Voor reisorganisaties en horecagelegenheden is het belangrijk dat hun klanten overal ter wereld dezelfde ervaring hebben met hun merk. TransPerfect biedt contentoplossingen op maat op internationaal niveau, om klanten te bereiken en te behouden door met hen te communiceren in de taal die voor hen het prettigst is.

Technology

Technologie

TransPerfect stelt uiteenlopende technologiebedrijven in staat om op internationaal niveau hun producten te lanceren, invloed op te bouwen en hun aanwezigheid te maximaliseren. Met gebruik van gelokaliseerde producthandleidingen, ondersteuningsmaterialen en live klantenondersteuning kunt u uw klanten bereiken in hun voorkeurstaal en zo beter een band met hen opbouwen.

Finance & Banking

Financiële diensten en bankieren

TransPerfect biedt allesomvattende oplossingen in meerdere talen aan financiële organisaties zodat zij zich volledig kunnen richten op hun klanten. We bieden o.a. ondersteuning op het gebied van gegevensbescherming en het voldoen aan wettelijke vereisten aan organisaties die uitbreiden naar nieuwe markten.

 

Gaming

Gaming

TransPerfect biedt oplossingen voor de gaming-industrie die merken in staat stellen om het volledige potentieel van hun games te benutten. Van gamelokalisatie en community management tot player support en grafisch ontwerp, wij bieden de oplossingen om ervoor te zorgen dat deze organisaties gamers over de hele wereld kunnen bereiken.

Media

Entertainment

TransPerfect biedt een holistische oplossing speciaal ontworpen om de entertainmentsector te helpen om de cruciale contactmomenten met de klant te identificeren en te verzekeren dat deze beschikbaar zijn in de voorkeurstaal van de klant. Denk hierbij aan video’s, digitale reclame en content voor specifieke platforms.

 

 

Faster time to market

Digitale marketing en reclame

Wereldwijde campagnes lokaliseren, reclameteksten vertalen, een video maken in verschillende talen en deze optimaliseren voor online kijkers. De oplossingen van TransPerfect bestrijken alle facetten van reclame en marketing. Ze zijn gericht op het vergroten van het succes van u en uw klanten… waar dan ook ter wereld.

Neem contact met ons op

Kickstart uw wereldwijde project

Globe
Service-aanvraag
Carrièremogelijkheden
Freelancemogelijkheden
Aanvraag voor media/pers
Contact opnemen met de CEO
 • New York
  New York
  INTERNATIONAAL HOOFDKANTOOR:
  1250 Broadway
  New York, NY 10001
 • London
  LONDEN
  HOOFDKANTOOR EUROPA:
  33 Aldgate House
  London, EC3N 1AH
 • Hong Kong
  Hong Kong
  HOOFDKANTOOR AZIË:
  33 Lockhart Road, 19/F
  Wan Chai, Hong Kong