Industry

Branscher

Våra specialiserade översättare vet hur din bransch fungerar

Samarbeta med specialister på din bransch och få unika lösningar som utformas för att möta dina kunders specifika utmaningar. TransPerfect har levererat innehåll av hög kvalitet för globala branscher i nästan 30 års tid. Upptäck hur vi kan hjälpa dig.

Life Sciences

Biovetenskap

Företag inom läkemedel, bioteknik, klinisk forskning och sjukvård världen över förlitar sig på TransPerfects språktjänster, eClinical-lösningar och AI-kapacitet för snabbare utveckling, effektivare produktlanseringar och upp till 40 % lägre FoU-kostnader.

Retail & E-Commerce

Handel och e-handel

TransPerfect hjälper detaljhandelsföretag att lokalisera innehåll till över 170 språk och nå kunder i hela världen – var de än befinner sig i kundresan. Samtidigt säkerställs en effektiv kommunikation som alltid är i linje med varumärket.

Legal Services

Juridik

TransPerfect Legal Solutions (TLS) assisterar jurister med e-discovery, kriminaltekniska konsulttjänster, förvärvsutredningar, integritet, övervakad granskning och bemanning med hjälp av AI, dataanalys och flerspråkig teknik.

Air Travel

Resor och turism

Rese- och turismföretag måste ge kunder samma varumärkesupplevelse var de än befinner sig i världen. TransPerfect har globala innehållslösningar för att få och behålla kunder genom att kommunicera på det språk de föredrar.

Technology

Teknik

TransPerfect hjälper teknikföretag att lansera produkter, skapa inflytande och maximera sin globala närvaro. Nå fram till dina kunder på deras eget språk med lokaliserade bruksanvisningar, material och kundsupport.

Finance & Banking

Finans och bankverksamhet

TransPerfect erbjuder flerspråkiga helhetslösningar för finansiella företag så att de kan ta hand om sina kunder, skydda deras data och möta regulatoriska krav när de expanderar till nya marknader.

 

Gaming

Spel

TransPerfect Gaming Solutions hjälper varumärken att få fram den fulla potentialen i varje spel. Vi har lösningar som säkerställer att organisationer kan nå spelare över hela världen, från lokalisering och communityhantering till spelsupport och design.

Media

Underhållning

TransPerfect ger underhållningsföretag en komplett lösning för att identifiera viktiga interaktionspunkter – inklusive video, digital reklam och plattformsinnehåll – och ser till att allt finns tillgängligt på kundernas språk.

 

 

Faster time to market

Digital marknadsföring och reklam

TransPerfects reklam- och marknadsföringslösningar är utformade för att hjälpa både dig och dina kunder – överallt i världen. Från lokalisering av globala kampanjer och översättning av reklamcopy till videoproduktion och optimering för målgrupper online.

Kontakta oss

Starta ditt globala projekt

Globe
Förfrågan om tjänst
Jobbmöjligheter
Frilansmöjligheter
Media-/pressförfrågan
Kontakta VD
 • New York
  New York
  GLOBALT HUVUDKONTOR:
  1250 Broadway
  New York, NY 10001
 • London
  London
  HUVUDKONTOR, EUROPA:
  33 Aldgate House
  London, EC3N 1AH
 • Hong Kong
  Hong Kong
  HUVUDKONTOR, ASIEN:
  33 Lockhart Road, 19/F
  Wan Chai, Hong Kong