Solutions

Onze oplossingen

Klantervaringen mogelijk maken
in iedere taal

Al bijna 30 jaar helpen we onze klanten wereldwijd uit te breiden met technische documenten, gelokaliseerde websites, webshops, een klantenservicecentrum en nog veel meer. Onze klanten staan nooit stil en de vertaaloplossingen die we hen bieden, groeien met hen mee. Onze technologie past zich aan de behoeften van onze klanten aan en wordt steeds geavanceerder naarmate er nieuwe communicatiemogelijkheden ontstaan.

Vertaal- en taaldiensten

Document Translation

Documentvertaling

We vertalen allerlei soorten documenten, waaronder zeer technische en sectorspecifieke documentatie, in meer dan 170 talen.

Interpretation (N)

Tolkdiensten

We kunnen professionele tolken inzetten in een breed scala aan sectoren en situaties, waaronder telefoontolken, consecutief tolken, conferentietolken en meer.

Language Training & Assessment (O)

Taaltraining en evaluatie

Met behulp van ons certificeringsprogramma kunnen we taalkundigen beoordelen op de gebieden die voor onze klanten het belangrijkst zijn. 

Multilingual Staffing (B)

Detachering van meertalig personeel

Onze gespecialiseerde recruiters hebben oog voor toptalent dat perfect op de visie van uw bedrijf aansluit.

labeling and regulatory consulting (n)

Label- en Regulatory consultancy

We helpen u om te voldoen aan wet- en regelgeving van meer dan 190 markten wereldwijd met onze consultatieservice voor etikettering en wetgeving. Denk hierbij aan technische beoordelingen en auditondersteuning, voor alles van formuleringen en beweringen tot grafische vormgeving.

Contentcreatie en -management

Translation Management Technology (O)

Technologie voor vertaalmanagement

Ons GlobalLink Translation Management System combineert projectmanagement, workflowautomatisering, applokalisatie en vertaalgeheugen in één oplossing die in al uw behoeften op het gebied van vertaling en globalisatie kan voorzien.

training & e-learning (B)

Training en
E-Learning

Ons toegewijde team voor training en e-learning biedt verschillende diensten om u te helpen met het opbouwen en zo efficiënt mogelijk onderhouden van een wereldwijd personeelsbestand.

Content Authoring (N)

Contentcreatie

Creëer content die op uiteenlopende manieren inzetbaar is voor een breed scala van sectoren, hetzij onafhankelijk of in samenwerking met ons team.

Video Production (O)

Videoproductie

Onze interne productiestudio heeft veel ervaring met het maken en produceren van geanimeerde en live-action video’s, zowel creatief als educatief.

Digitale content

Website Localization (B)

Websitelokalisatie

Dankzij onze GlobalLink-technologie is het opstellen, lanceren en optimaliseren van websites in meerdere talen een simpel en snel proces waarvan de kosten binnen de perken blijven. Er is weinig projectmanagement of inzet van IT-specialisten voor nodig en sites kunnen al binnen 30 dagen live gaan.

Digital Content (N)

Internationale zoekmachinestrategieën (SEO en SEM)

Van paid search tot organic traffic, onze internationale teams weten de juiste doelgroepen voor uw merk te bereiken, waar ze zich ook maar op de wereld bevinden.

Infotainment Localization

Software- en mobiele app-globalisatie

Een oplossing die geen enkel aspect van de globalisatie van software en mobiele apps over het hoofd ziet. Met onder andere consultatie over de strategie, lokalisatie en functioneel testen binnen de context zodat u er zeker van kunt zijn dat het product consequent en naar behoren werkt in verschillende talen.

QA, Testing & Accessibility (B)

QA, testen en toegankelijkheid

Onze service voor QA (kwaliteitsborging), testen en toegankelijkheid omvat een totaalpakket aan diensten die verzekeren dat uw software, websites, apps en interactieve media geen fouten bevatten en consequent presteren in verschillende talen, besturingssystemen, browsers, kanalen en apparaten.

Creative & Explainer Videos (N)

Creatieve en explainervideo’s

Ons creatief personeel staat klaar om u te begeleiden bij iedere stap van het creatieve proces, van storyboards en ontwikkeling tot montage, om u te helpen uw verhalen te vertellen via grafische en animatievideo’s.

Media

Media (B)

Voice-over en nasynchronisatie

We maken gebruik van een hybride model voor nasynchronisatie en voice-over. Dit omvat opnamefaciliteiten in eigen beheer en ons cloud-based opnameplatform.

Subtitling

Ondertiteling

Onze ervaren ondertitelaars maken gebruik van ons streamingplatform in de cloud om ondertitels in alle formats aan te maken.

Video Production (O)

Videoproductie

Onze interne productiestudio heeft veel ervaring met het maken en produceren van geanimeerde en live-action video’s, zowel creatief als educatief.

Retail

Transcriptie

TransPerfect werkt samen met toonaangevende organisaties om u te helpen met het voorbereiden van scripts en te voldoen aan vereisten voor toegankelijkheid en wettelijke vereisten, ook voor grotere bedrijven. Hierbij maken we gebruik van een combinatie van workflowoplossingen gebaseerd op kunstmatige intelligentie (AI) en een wereldwijd transcriptieteam.

Metadata Creation

Metadatacreatie en -vertaling

Onze experts zullen uw video’s bekijken en een originele samenvatting opstellen of een creatieve vertaling maken van de bestaande tekst. Hierbij kunt u kiezen uit een kort, gemiddeld of lang formaat.