Technology Hero

Technologie

TransPerfect maakt zo vaak mogelijk gebruik van intelligente en tijdbesparende technologie om workflows te stroomlijnen en kosten te besparen voor onze klanten. Onze innovatieteams werken voortdurend aan upgrades en nieuwe functies. Iedere kans die we zien om onze klanten nog waardevollere eindproducten te leveren, grijpen we met beide handen aan.

GlobalLink is onze belangrijkste technologische oplossing voor vertaalmanagement en websitelokalisatie. Op wereldwijde schaal is dit het meest toegepaste vertaalmanagementsysteem om content in meerdere talen te beheren. Klanten die gebruikmaken van GlobalLink besparen gemiddeld genomen 50% aan kosten, tijd en projectmanagement voor hun vertalingen. Meer dan 90% van de klanten ziet in minder dan 12 maanden dat de investeringen in deze technologie zich al terugbetaald hebben.

Van gelokaliseerde documenten en websites tot mobiele apps, GlobalLink staat voor u klaar. Deze flexibele, stabiele en betrouwbare oplossing groeit met u mee en past zich aan uw veranderende behoeften aan. GlobalLink is helemaal klaar voor u, nu en in de toekomst.

25+
jaar stroomlijnen van wereldwijde contentvereisten
90%
van de klanten bereikt rendement op investering (ROI) in minder dan 12 maanden
50%
besparingen in kosten, tijd en vertaalmanagement
Onze technologie-oplossingen om uw contentmanagement op internationaal niveau te stroomlijnen

Translation Management Technology (O)

Vertaalmanagement

Dankzij onze vertaalmanagementtechnologie kunnen organisaties hun lokalisatieproces vereenvoudigen en centraliseren. Hierdoor gaat er minder tijd verloren aan projectmanagement en andere tijdrovende taken.

Software & Mobile Globalization

Software- en mobiele app-lokalisatie

TransPerfect biedt een oplossing die u van begin tot eind ondersteunt, gebaseerd op de beste werkwijzen van de sector, met gebruik van innovatieve technologie om software en apps succesvol te lokaliseren.

Website Localization (O)

Websitelokalisatie

De technologie voor websitelokalisatie van TransPerfect maakt het makkelijk en kosteneffectief om websites te creëren, lanceren en beheren in meerdere talen.

CCMS Authoring (B)

CCMS-producten en diensten

Klanten kunnen hun supply chain voor content, waaronder contentcreatie, contentmanagement en vertaalmanagement, beheren via ons component-contentmanagementsysteem (CCMS). Deze oplossingen kunnen volledig geïntegreerd worden en zowel op locatie als in private clouds worden geleverd.

Data Security

Databescherming

Uw veiligheid is voor TransPerfect een prioriteit. Onze oplossing voor databescherming biedt het hoogste niveau aan veiligheid om de vertrouwelijke documenten van onze klanten optimaal te beschermen. Onze klanten kunnen er met een gerust hart op vertrouwen dat hun gegevens veilig en beschermd zijn.

Artificial Intelligence (O)

Artificiële intelligentie

De AI-technologie van Transperfect helpt klanten om hun steeds sneller groeiende content klaar te stomen voor de toekomst, door de meest geavanceerde, neurale machinevertalingtechnologie te combineren met de beste werkwijzen op het gebied van contentoptimalisatie en bedrijfsprocessen.

GlobalLink

GlobalLink

De belangrijkste technologie van TransPerfect, GlobalLink, is speciaal ontworpen om iedere organisatie oplossingen op maat te bieden voor lokalisatiebehoeften. 

 

Neem contact met ons op

Kickstart uw wereldwijde project

Globe
Service-aanvraag
Carrièremogelijkheden
Freelancemogelijkheden
Aanvraag voor media/pers
Contact opnemen met de CEO
 • New York
  New York
  INTERNATIONAAL HOOFDKANTOOR:
  1250 Broadway
  New York, NY 10001
 • London
  LONDEN
  HOOFDKANTOOR EUROPA:
  33 Aldgate House
  London, EC3N 1AH
 • Hong Kong
  Hong Kong
  HOOFDKANTOOR AZIË:
  33 Lockhart Road, 19/F
  Wan Chai, Hong Kong