Technology Hero

Teknik

TransPerfect använder alltid smart och tidsbesparande teknik för att effektivisera arbetsflöden och spara pengar åt våra kunder när det är möjligt. Vårt innovationsteam introducerar dessutom uppdateringar och nya funktioner så fort det finns en chans att skapa mervärde för våra tjänster.

Vår flaggskeppslösning för översättningshantering och webbplatslokalisering är GlobalLink, världens mest implementerade system för att hantera flerspråkigt content. En genomsnittlig GlobalLink-kund sparar mer än 50 % på pris, tid och projektledning och över 90 % av våra kunder tjänar in sin teknikinvestering på under ett år.

GlobalLink är en flexibel, stabil och säker lösning som hjälper dig med allt från lokalisering av dokument och webbplatser till mobilappar. GlobalLink utvecklas tillsammans med dina behov, så att du har en fungerande lösning både idag och i framtiden.

25+
års effektivisering av globalt innehåll
90%
av kunder uppnår ROI på mindre än ett år
50%
besparingar på pris, tid och översättningshantering
Våra lösningar för att effektivisera din globala innehållshantering

Translation Management Technology (O)

Översättningshantering

Vår teknik för översättningshantering förenklar och centraliserar lokaliseringsprocessen för företag, vilket minskar tiden för projektledning och andra tidskrävande uppgifter.

Software & Mobile Globalization

Lokalisering av programvara och mobilappar

TransPerfect erbjuder en helhetslösning som kombinerar bästa branschpraxis med innovativ teknik för att lokalisera programvara och appar.

Website Localization (O)

Webbplatslokalisering

TransPerfects lösning för lokalisering av webbplatser gör det enkelt och kostnadseffektivt att skapa, lansera och underhålla webbplatser på flera språk.

CCMS Authoring (B)

CCMS-produkter och -tjänster

Kunder kan hantera hela produktionskedjan, inklusive skribenttjänster, innehålls- och översättningshantering genom våra CCMS-lösningar (Component Content Management System) som är helt integrerade och installeras hos kund eller i privata moln.

Data Security

Datasäkerhet

Din säkerhet är vår prioritet. Våra datasäkerhetslösningar ger högsta tänkbara skydd för alla dina känsliga dokument. Alla våra kunder kan vara förvissade om att deras information är i säkert förvar.

Artificial Intelligence (O)

Artificiell intelligens

TransPerfects AI-teknik hjälper kunder att framtidssäkra sitt alltmer omfattande innehåll genom att kombinera den bästa neurala maskinöversättningstekniken med bästa praxis för optimering av innehåll och affärsprocesser.

GlobalLink

GlobalLink

TransPerfects flaggskeppslösning, GlobalLink, är utformat för att hantera lokaliseringsbehov hos alla slags företag. 

 

Kontakta oss

Starta ditt globala projekt

Globe
Förfrågan om tjänst
Jobbmöjligheter
Frilansmöjligheter
Media-/pressförfrågan
Kontakta VD
 • New York
  New York
  GLOBALT HUVUDKONTOR:
  1250 Broadway
  New York, NY 10001
 • London
  London
  HUVUDKONTOR, EUROPA:
  33 Aldgate House
  London, EC3N 1AH
 • Hong Kong
  Hong Kong
  HUVUDKONTOR, ASIEN:
  33 Lockhart Road, 19/F
  Wan Chai, Hong Kong